Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele The Ultimate Fighter 14 Finale: Bisping il distruge pe Miller
04/12/2011

The Ultimate Fighter 14 Finale a avut loc aseara in Las Vegas, si a avut pe fight-card lupta de Main Event dintre Michael Bisping si Jason "Mayhem" Miller, antrenorii celor doua echipe din showul de televiziune. In aceeasi gala au avut loc si finalele de la categoriile cocos si pana.

In Main Eventul serii, Bisping a revenit dupa o prima repriza deloc convingatoare si l-a trimis la culcare cu un baraj de ground-and-pound pe Miller. Statisticile oficiale de dupa lupta arata un plus de mai mult de 100 de lovituri pentru sportivul englez, care s-a dovedit cu mult superior adversarului sau.

Prima finala TUF la categoria pana i-a pus fata in fata pe Diego Brandao si Dennis Bermudez. Dupa ce Dennis a reusit o directa de dreapta scurta, dar devastatoare, Diego a reusit sa isi revina si sa puna capat luptei in chiar prima runda, cu un armbar foarte frumos. El devine astfel al doile sportiv de la Jackson's Mixed Martial Arts Academy care castiga un titlu TUF.

In finala de la categoria cocos, John Dodson l-a terminat rapid pe TJ Dillshaw cu o segventa impresionanta de lovituri de brate. Desi viitorul lui Dodson e inca incert, el trebuind sa lupte in viitoarea divizie musca a UFC, cu siguranta ca talentul sau il va ajuta in drumul spre centura de campion.

Rezultatele complete ale The Ultimate Fighter 14 Finale sunt:

Michael Bisping l-a invins pe Jason “Mayhem” Miller via TKO (knees on the ground) dupa 3:34 din Runda 3
Diego Brandao l-a invins pe Dennis Bermudez via Submisie (arm bar) dupa 4:51 din Runda 1

The Ultimate Fighter 14 featherweight final
John Dodson l-a invins pe TJ Dillashaw via TKO (strikes) dupa1:54 din Runda 1

The Ultimate Fighter 14 bantamweight final
Tony Ferguson l-a invins pe Yves Edwards via Decizie Unanima (30-27, 30-27, 29-28)
Johnny Bedford l-a invins pe Louis Gaudinot via TKO dupa 1:58 din Runda 3

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA