Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Thai Fight Extreme Japan: Buakaw castiga inainte de limita
08/08/2011

Bukaw por Pramuk a revenit in ring in cadrul galei Thai Fight Extreme de ieri. Si inca o data, asa cum ne-a obisnuit deja de ceva vreme, el nu a dezamagit. Mai mult, desi nu este un specialist al finishurilor inainte de expirarea timpului regulamentar, el preferand razboaiele de lunga durata si strategia in detrimentul procedeelor de finalizare, tailandezul a obtinut o victorie in runda a doua a confruntarii cu japonezul Tomakio Makino in urma interventiei arbitrului de ring.

Ca sa fim pe deplin sinceri, Makino nu s-a ridicat niciodata la nivelul lui Buakaw, si nu a adus in nici un moment vre-un dubiu cu privire la rezultatul final al confruntarii. Lupta, desfasurata sub Full Muay Thai Rules, a fost la discretia multiplului campion al K-1 MAX, care a obtinut inca o victorie intr-un an foarte prolific pentru el. Doar su bannerul Thai Fight Extreme el a concurat deja de trei ori, iar urmatoarea sa aparitiei in ring va fi impotriva lui Warren Stevelmans pe 2 septembrie, intr-o gala Muay Thai Premier League din California.


Marea surpriza a galei de ieri s-a produs insa in confruntarea dintre Yodsaenklai Fairtex, unul dintre cei mai cunsocuti sportivi tailandezi din lumea Muay Thaiului si japonezul Yasuhito Shirasu. Decizia la puncte, acordata lui Shirasu a venit dupa o confruntare in care Yod a fost numarat de doua ori in prima runda, iar incercarile sale de recuperare in runda a doua si a treia, desi incununate de succes, nu au fost suficiente pentru a ii asigura victoria.

Sudsakor sor Klinmee a facut din nou ceea ce toata lumea se astepta de la el, adica s-a impus la puncte, prin decizia unanima a arbitrilor judecatori in fata lui Tomoyuki.

O comportare meritorie au avuto sportivii europeni. Fabio Pinca, castigatorul Thai Fight Extreme din Lyon, a obtinut o victorie importanta in unui adversar foarte bine cotata, Yuya Yamato, prin decizie unanima. Acelasi rezultat l-a obtinut si francezul Yohan Lidon in fata unuia dintre cei mai cunoscuti veterani ai artelor martiale din Japonia, Akihiro Gono, unul dintre superstarurile fostei promotii PRIDE.

Saiyok Phunphanmuang, unul dintre sportivii tailandezi care castiga tot mai multa popularitate pe plan international in ultima vreme a obitunut si el o victorie destul de facila, tot prin decizie unanima, in fata lui Koh Suman.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA