Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Thai Fight Extreme: Buakaw si Yodsaenklai victoriosi; Pinca invins de Yamato
16/05/2011

 

In aceeasi zi cu gala It's Showtime din Lyon, tot in Franta, la Cannes, a avut loc o alta gala importanta in sporturile de ring din Europa, Thai Fight Extreme 2011.

Buakaw por Pramuk, dublu campion mondial K-1 MAX, care va reprezenta Tailanda in turneul categoriei 70kg organizat de promotia Thai Fight, a trecut usor de adversarul sau Djime Coulibaly. Folosindu-se in mod repetat de loviturile sale caracteristice de picior si de secerarile clasice de Muay Thai, Buakaw si-a respectat blazonul si a obtinut usor decizia arbitrilor judecatori.

Un al reprezentant de seama al boxului tailandez, Sudsakorn sor Klinmee l-a intalnit pe Abdallah Mabel intr-o lupta la categoria 70kg. Desi Mabel a fost in trecut chiar un pretendent la titlul Lumpinee Stadium, Sudsakorn s-a ridicat si el la inaltimea asteptarilor si l-a invins pe adversarul sau.

Un lucru interesant este faptul ca cei doi sunt calificati in sferturile de finala ale Turneului Dragonilor al Fight Code, la categoria 72,5kg, si exista sansa sa se intalneasca din nou daca trec de advesarii pe care ii au acum in fata, Bruno Franchi respectiv Armen Petrosyan.

Tot la categoria 70kg, a fost nevoie doar de cateva secunde pentru ca Saiyok Pumpanmuang sa ii deschida arcada lui Ibrahima Njie Jarra cu o lovitura de cot in chiar primul schimb de lovituri al luptei, fapt care i-a determinat pe arbitrii sa puna capat confruntarii.

Yodsaenklai Fairtex a plecat si el acasa cu o victorie, dupa ce a obtinut decizia in fata lui Jose Barradas, punctand adesea cu lovituri la corp si circulare de stanga pe parcursul intregii lupte.

Campionul categoriei 67kg din 2010 al Thai Fight, Fabio Pinca, parea ca se indreapta spre o victorie usoara in fata tanarului luptator japonez Yuya Yamato, dar acesta din urma a reusit o lovitura de cot cate l-a taiat pe italian si a pus capat infruntarii in runa a doua.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA