Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Thai Fight Extreme: Buakaw si Yodsaenklai, invingatori la puncte
19/07/2011

Thai Fight Extreme a oferit din plin actiunea palpitanta asteptata, dar prea putine surprize in rezultatele finale ale galei de duminica. Evenimentul a marcat inca o etapa in campania internationala a promotiei, care se indreapta incet incet spre finalele turneelor categoriilor 67kg si 70kg, pe sfarstiul acestui an.

Atat Yodsaenklai Fairtex cat si Buakaw Por. Pramuk au obtinut victorii la decizie in cele mai asteptate confruntari ale serii.

Victoria lui Buakaw in fata lui Gilmar China a fost impresionanta, nu atat prin rezultatul final cat prin abilitatea sportivului tailandez de a cauta brese in apararea unui adversar tehnic inferior. Desi Gilmar a depus un efort de laudat in fata multiplului campion mondial al K-1 MAX, Buakaw s-a folosit de impresionantul sau arsenal de lovituri, ducand chiar la un moment dat la o numaratoare in picioare a adversarului in urma numeroaselor lovituri de picior la corp.

Fostul castigator al The Contender Asia, Yodsaenklai Fairtex, a primit o replica indarjita din partea unui oponent mult mai putin cunoscut, francezul Karim Ghajji. Desi a trebuit sa se recunoasca invins la final, Ghajji a reusit lovituri frumoase, care si-au atins adesea tinta, in special in prima parte a confruntarii. Yod a obtinut decizia in cele din urma, dar prestatia sa lasa loc de intrebari pentru viitor.

Desi Sudsakorn sor Klinmee nu a urcat in ring cu adversarul sau initial, Egon Racz, noul star al boxului tailandez international a reusit sa obtina totusi victoria in fata lui Aitor Alonso. Sudsakorn a reusit chiar sa isi puna la podea adversarul inca din prima runda cu o circulara de dreapta. Chiar daca Alonso a supravietuit primei runde, in a doua a facut cunostinta cu o un cot de dreapta al tailandezului, care a incheiat conturile.

Campionul Thai Fight 2010, francezul Fabio Pinca si-a invins oponentul chinez, Ding Ning, prin TKO in runda a doua.

Pe acelasi fight card, Mourad Zradni l-a invins la puncte pe Heung Pak Wing, iar Ibrahim Chiahou l-a oprit pe Yoichi Yamasaki in runda a treia a confruntarii.

Thai Fight revine in actiune pe 7 august, in Japonia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA