Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Thai Boxe Mania 2012: Kyshenko il invinge pe Cocco; Milea castiga prin KO
06/02/2012

Promotia italiana Thai Boxe Mania a organizat sambata la Torino gala sa anuala, devenita de acum o traditie. Anul acesta ea i-a aliniat la start pe luptatori de top ca Artur Kyshenko, Yury Bessmertny, Gago Drago dar si pe sportivii nostrii Alexandru "Wolfman" Popescu, Cristian "The Fastest" Milea, Vladimir Ionescu si Adrian Petrisor Catana.

In Main Eventul serii, Artur Kyshenko a plecat acasa cu o binemeritata victorie prin decizia unanima a arbitrilor judecatori, dupa ce l-a surclasat in mod evident pe unul dintre cei mai buni kickboxeri italieni ai momentului, Roberto Cocco. Confruntarea, care s-a desfasurat in limitele categoriei -75kg, a aratat un Artur in mare forma, care l-a si doborat la podea in runda a doua cu un spinning back-fist. A fost o lupta buna de pregatire pentru mare confruntare cu Giorgio Petrosyan.

Castigatorul categoriei -72.5kg a promotiei Fight Code, Yury Bessmertny, a urcat in ring cu popularul Gago Drago. Drago avea la activ nu mai putin de sase infrangeri consecutive, iar lupta cu Yury nu s-a departat, din pacate, de acelasi sablon. Bessmertny l-a controlat cu usurinta pe Gago, printr-o miscare foarte buna in ring si lovituri de contra foarte precise, iar in runda a treia a reusit o lovitura de picior la cap care a pus capat luptei, trimitandu-l pe acesta din urma la podea.

O alta lupta frumoasa a serii a fost confruntarea dintre unul dintre cei mai urmariti tineri kickboxeri, Chingiz Allazov, si veteranul Erkan Varol, in care noua generatie s-a aratat foarte capabila sa se ridice la nivelul istoriei acestui sport. Allazov si-a dovedit statutul de mare speranta, plecand acasa cu o decizie.

Cristian "The Fastest" Milea, Campion European al WKF, sportiv al clublui Tai Shin Do Gym din Bucuresti condus de Maestrul Florin Mina, a reusit o victorie foarte importanta pentru noi, invingandu-l inainte de limita prin KO in chiar prima runda pe favoritul local Leonardo D'Aura. Din pacate aceeasi performanta nu a fost repetata si de Alexandru Popescu, al doilea sportiv al lui Florin Mina, care desi a dominat primele doua runda (conform declaratiilor antrenorului sau) a fost in cele din urma nevoit sa accepte o infrangere la puncte in fata lui Paolo Fiorio, un al sportiv local.

Un alt sportiv roman iesit invingator la Torino este Adi Petrisor Catana, care intr-o lupta contand pentru categoriea -65kg din turneul de preselectie al Oktagon 2012 l-a depasit pe Shan Cangelosi. In acelasi turneu si la aceeasi categoriei, Vladimir Ionescu a fost invins si el de catre Gozdzicki Allan, Campion European WKN in 2010.

Victor Corbea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA