Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele SuperKombat Cluj: Bogdan Stoica cucereste titlul mondial la 91kg
13/05/2012

Comunicat de presa

Bogdan Stoica a cucerit titlul mondial Superkombat la categoria 91 de kilograme după ce l-a īnvins prin decizie unanimă pe croatul Ivan Stanic la gala Superkombat World Grand Prix Cluj-Napoca. Seara succeselor tricolore a fost completată de Raul Cătinaș a cāștigat piramida Superkombat și este al șaselea sportiv calificat la Final 8 din toamnă.

După Daniel Ghiță, campion al promoției It's Showtime, Romānia se poate lăuda īncepānd de sāmbătă seară cu un nou deținător al titlului suprem. Bogdan a dominat autoritar īntālnirea disputată īn Sala Sporturilor din Cluj-Napoca īn fața a aproape 3.000 de spectatori și l-a pus la podea pe Stanic īncă din prima rundă cu un croșeu. Īn ultima repriză, romānul a oferit faza serii după ce a căzut peste corzi din săritură īn timp ce īncerca să trimită o lovitură de genunchi, īnsă a revenit rapid īn ring și a īncheiat meciul căutānd un KO spectaculos.

La finalul celor trei runde, arbitrii-judecători au anunțat, īn unanimitate, victoria sportivului romān. Pe lāngă Stoica, un alt conațional a fost erou la Cluj-Napoca. Raul Cătinaș a devenit al doilea tricolor calificat la Final 8 din octombrie după ce a cāștigat piramida de patru.

Īn primul meci, cel poreclit Iron l-a făcut KO īn repriza a doua pe Jairzinho Rozenstruik, iar īn finală, la capătul unui meci electrizant, a trecut de britanicul Daniel Sam, īn ciuda diferenței de gabarit. Cu 15 centimetri mai mic și cu peste 10 kilograme mai slab, Cătinaș a reușit performanța de a-l trimite de trei ori la podea pe colosul britanic și rămāne īn cursa pentru marele premiu, un Mitsubishi Pajero.

Și ceilalți romāni prezenți la evenimentul de la Cluj-Napoca au reușit să īși īnvingă adversarii. Sebastian Ciobanu a trecut de Redouan Cairo prin KO tehnic, īn timp ce Răzvan Benche, Andrei Stoica și Alexandru Lungu au cāștigat la puncte duelurile cu adversarii lor.

Următorul eveniment Superkombat World Grand Prix va avea loc pe 7 iulie.

Rezultatele galei Superkombat World Grand Prix II Cluj-Napoca:

Meci de deschidere:

Răzvan Benche (Romānia) l-a īnvins la decizie, după extra-round, pe Vladimir Toktasynov (Germania)

Super-fight:

Sebastian Ciobanu (Romānia) l-a īnvins prin TKO īn repriza a doua pe Redouan Cairo (Surinam)

Super-fight:

Andrei Stoica (Romānia) l-a īnvins prin decizie unanimă pe Rodney Glunder (Olanda)

Super-fight:

Alexandru Lungu (Romānia) l-a īnvins prin decizie majoritară pe Wieslaw Kwasnieswski (Polonia)

PIRAMIDĂ:

Meci rezerve: Benny Adebuyi (Romānia) l-a īnvins prin KO īn repriza a treia pe Patrick Liedert (Germania)

Semifinală: Daniel Sam (Marea Britanie) l-a făcut KO īn prima rundă pe Sammy Tevette (Olanda)

Semifinală: Raul Cătinaș (Romānia) l-a făcut KO īn runda a doua pe Jairzinho Rozenstruik (Surinam)

Finală: Raul Cătinaș (Romānia) l-a īnvins prin decizie unanimă pe Daniel Sam (Marea Britanie)

TITLUL MONDIAL SUPERKOMBAT, 91 DE KILOGRAME:

Bogdan Stoica (Romānia) l-a īnvins prin decizie unanimă pe Ivan Stanic (Croația)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA