Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Strikeforce Heavyweight Grand Prix: Barnett si Cormier merg in Finala
11/09/2011
Fostul campion al categoriei grele din Strikeforce, Josh Barnett s-a ridicat la inaltimea laudaroseniei sale in semi-finalele Turneului Categoriei Grele a promotiei americane.

Barnett l-a submis pe veteranul PRIDE, Sergei Kharitonov cu un arm-triangle choke inca din prima runda a Main Eventului galei de sambata seara, desfasurata la US Bank Arena in Cincinnati. Kharitonov, care a fost obiectul unei doborari si unui bombardament masiv de ground-and-pound a cerut sa iasa din lupta dupa 4 minute si 28 de secunde trecute din prima runda.

"Jiu-jitsu poate fi arta gentila, si baietii aia care il fac pot sa fie foarte buni, dar pentru mine pro-wrestlingul e cel mai important."


CORMIER IL DISTRUGE PE SILVA SI AVANSEAZA IN FINALA

Dublul participant la Olimpiada, Daniel Cormier si-a asigurat un loc in Finala Strikeforce Heavyweight Grand Prix cu o prestatie dominanta in fata lui Antonio "Bigfoot" Silva, pe care l-a facut KO in doar 3 minute si 56 de secunde.

O directa de dreapta perfect plasata in barbia uriasului brazilian, urmata la scurt timp de un uppercut si doua lovituri de ciocan au pus capat rapid confruntarii.

"A fost extraordinar" isi aduce aminte Daniel. "Am luptat cu unul dintre primii cinci grei din lume, si l-am facut KO. Da-ti-mi putin respect acum. Merg in finala si castig. Am sa iau titlul asta."


ROCKHOLD IL DETRONEAZA PE "JACARE" SOUZA

Luke Rockhold a intrat intr-o cu totul alta dimensiune a carierei sale din MMA.

Rockhold a pus in scena o prestatie stralucitoare cand a reusit sa scape din pozitia periculoasa de la podea si l-a supus pe Ronaldo "Jacare" Souza cu o varietate de lovituri de brate si picioare, reusind in cele din urma sa castige centura de campion a categoriei semi-mijlocii prin decizia arbitrilor judecatori. Scorurile au fost in final 50-45, 48-47 si 48-47 in favoarea lui Luke.

"M-a nimerit de cateva ori. Nu vrei sa fi lovit niciodata, dar am castigat in cele din urma"  a declarat dupa lupta Rockhold, care nu a mai concurat de aproape doi ani. "Nu am mai trecut niciodata de prima runda, dar ma antrenez cu cei mai buni oameni din lume. Abia astept sa imi apar centura."


KING MO IL FACE KO PE GRACIE

Fostul campion al categoriei semi-mijlocii a Strikeforce, Muhammed "King Mo" Lawal, in prima sa aparitie in ring dupa aproape un an de pauza, l-a facut KO pe dublul medaliat cu aur al Abu Dhabi Combat Club Submission Wrestling World Championship, Roger Gracie, cu o pereche de directe de dreapta care au pus capat luptei dupa numai 4 minute si 33 secunde trecute din runda inaugurala.

"Am aruncat o directa de dreapta. L-am prins deasupra urechii" a declarat Lawal. "Nu eram sigur ca e terminat, asa ca l-am lovit cu cu o serie de lovituri de pe strada, cateva lovituri de ciocan."

Imediat dupa lupta, Lawal a cerut o revansa cu singurul om care a reusit sa il invinga pana acum - Rafael "Feijao" Cavalcante.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA