Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Strikeforce "Rockhold vs Jardine"
08/01/2012

Luke Rockhold si-a cimentat statutul de luptator de top al categoriei mijlocii pe seama reputatiei veteranului UFC, Keith Jardine.

Rockhold si-a aparat cu succes titlul diviziei mijlocii a Strikeforce si l-a facut KO pe Jardine intr-o maniera salabatica in Main Eventul galei de sambata seara, desfasurata la Hard Rock Hotel and Casino in Las Vegas. Jardine care si-a facut debutul la aceasta divizie dupa ce mare parte a carierei sale a concurat la semi-grea, a fost trimis in lumea viselor dupa 4 minute si 26 secunde trecute din runda inaugurala.

"Inseamna mult pentru mine" a spus Rockhold, care are acum la activ opt victorii consecutive. "E puternic, si a venit sa lupte. Din pacate pentru el, eu iubesc lupta. Cand usa custii se inchide, simt ca lumea e a mea."

"Imi place sa lupt, imi place sa fiu platit, dar iubesc competitia" a mai completat campionul. "In acest moment, cei mai buni baieti sunt in UFC. Pe ei ii vreau adversari."

 

GENUNCHII SI PUMNII LUI LAWLER IL TRIMIT IN LUMEA VISELOR PE AMAGOV

Fostul campion al categoriei mijlocii a EliteXC, Robbie Lawler, l-a oprit pe reprezentantul AMA Fight Club, Adlan Amagov, cu un genunchi zburator, urmat de o serie de lovituri de pumn la sol dupa doar 1 minut si 48 secunde trecute din runda intai. Victoria a pus capat unei serii de doua infrangeri consecutive pentru Lawler.

"Aveam de gand sa stau in fata lui si sa fac schimb de lovituri puternice" a spus Lawler. "Sunt bucuros de victorie. Am sa merg inapoi la tabla tactica, am sa imi perfectionez tehnica, si am sa continui sa trimit oameni in lumea viselor."

 

KING MO TRECE USOR DE LARKIN

Fostul campion al categoriei semi-grele a Strikeforce, Muhammed "King Mo" Lawal, a trecut parca prin Lorenz Larkin in drumul sau spre o victorie usoara, dupa 92 secunde trecute din runda a doua, terminandu-l pe pana atunci neinvinsul californian cu un ground-and-pound brutal.

Cu doua prestatii lipsite de greseala de la revenirea sa in activitate, in urma operatiei de reconstructie a genunchiului, King Mo s-a pozitionat inca o data intr-o postura favorabila pentru cucerirea titlului vacant al categoriei semi-grele in cadrul promotiei Strikeforce.

"Urmatoarea persoana cu care lupta va primi o bataie asemanatoare" a spus fostul campion dupa lupta.

 

WOODLEY TRECE LA PUNCTE DE JORDAN MEIN

 

SAFFIEDINE IL DEPASESTE LA DECIZIE PE STINSON
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA