Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele MAX Muay Thai China: Buakaw Benchamek castiga la puncte
12/08/2013

Organizatia asiatica MAX Muay Thai a pus in scena, in data de 10 august, o gala importanta in China. Main Eventul serii a marcat revenirea in ring a superstarului tailandez Buakaw Benchamek.

In stilul clasic promovat de ceva vreme de o alta organizatie din Asia, Thai Fight, MAX Muay Thai si-a orgnizat gala in formatul Tailanda vs Restul lumii, si a pus fata in fata nume de top din tara sportului celor sapte membre impotriva unor sportivi importanti de pe glob. Ca de obicei, si asa cum se astepta marea majoritate a celor care au urmarit gala, tailandezii au plecat acasa cu laurii victoriei, dupa confruntari foarte disputate.

Chiar daca seara nu a abundat in KO-uri, luptele au fost de cel mai inalt nivel, iar spectatorii nu au fost dezamagiti de prestatia favoritilor lor.

Rezultatele complete sunt:

Saketdao l-a invins (R3 - Decizie) pe Liam Harrison

Kem Sitsongpeenong l-a invins (R3 - KO) pe Maiki Karatanasis

Sittichai Sitsongpeenong l-a invins (R3 - Decizie) pe Jordan Watson

Buakaw Banchamek l-a invins (R3 - Decizie) pe Dong WenFei

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA