Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele It's Showtime Tenerife: Souwer il invinge la puncte pe Diaz
23/07/2012

A 59-a gala organizata sub bannerul promotiei olandeze It's Showtime s-a desfasura sambata seara in Tenerife, Spania. Desi a fost achizitioanta recent de o alta importanta organizatie de kickbox profesionist din Tara Lalelelor, GLORY Sports International, oamenii lui Simon Rutz de la ITS au pus in scena o gala foarte interesanta.

Andy Riste a trecut usor de Dadid Calvo cu o lovitura brutala de genunchi chiar in prima runda, acesta din urma nereusind sa se ridice de la podea dupa numaratoarea arbitrului de ring.

Calvao a acceptat aceasta lupta pe ultima suta de metri, dar din pacate nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Sergei Lashchenko a reusit si el un KO in prima runda a confruntarii cu Danny Garcia.

Murthel Groenhar, elevul lui Mike Passanier de la Mike's Gym Amsterdam a avut un inceput mai putin promitator in prima runda impotriva lui Maximo Suarez, dar in cele din urma a ridicat putin nivelul prestatiei sale si a reusit o lovitura buna care i-a deschis adversarului sau o rana adanca pe fata.

Medicul oficial a pus capat luptei din aceasta cauza in Runda a doua.

Tenerife a fost gazda luptei pentru titlul categoriei -61kg a ITS, intre Masahiro Yamamoto si Sergio Hernandez. Japonezul a reusit sa isi impuna stilul si sa se foloseasca cu abilitate de loviturile sale foarte precise de genunchi si de o tehnica de box aproape fara cusur.

Victoria la puncte dupa cinci runde a fost confirmarea oficiala a acestei stari de fapt.

Andy Souwer si Zeben Diaz s-au intalnit in Main Eventul galei. A fost un meci foarte echilibrat, cei doi dovedindu-se de o valoare foarte apropiata. Runda a treia a fost decizisa pentru rezultatul final, dreapta lui Andy cutremurandu-l serios pe Diaz si asigurandu-i olandezului decizia arbitrilor judecatori.

Desi invins, Diaz si-a legitimat inca o data statutul de luptator de top in aceasta categorie de greutate.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA