Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele It's Showtime Kortjik: Daniel Ghita il face KO pe Douwes
13/05/2012

It's Showtime a revenit pe scena mare a kickboxului mondial, de data asta cu o gala in Kortjik, Belgia. Cardul a avut ca Main Event confruntarea dintre Daniel Ghita si Brian Douwes, dar si o lupta foarte interesanta pentru centura categoriei 85kg intre campionul Sahak Parparyan si challengerul Andrew Tate, din Anglia.

Daniel s-a ridicat inca o data la nivelul numelui pe care il are, si a titlului de campion al greilor ITS, trecand cu usurinta de Brian Dowes. Dowes a plecat in lumea viselor in runda a doua, dupa ce sportivul nostru a reusit un croseu de stanga, pe contra.

 

Lupta pentru titlu de la categoria 85 de kg va naste cu siguranta mai multe controverse, dupa o decizie discutabila acordata campionului en-titre. Multi dintre cei prezenti, fani dar si specialisti ai acestui sport au spus ca un egal intre cei doi ar fi fost mult mai echitabil.

Rezultatele complete ale galei sunt:

Cheick Sidibe l-a invins pe Jason Wilnis prin Decizie Unanima
Sonny Dagraed l-a invins pe. Eric Denis prin Decizie Unanima
Sergei Lascenko l-a invins pe. Salahdine Kandoussi prin KO (Left Hook) in Runda 1.
Sahak Parparyan l-a invins pe. Andrew Tate prin Decizie Unanima
Rustemi Kreshnik l-a invins pe. Michael Duut prin TKO (3 Knockdowns) in Runda 1.
Daniel Ghita l-a invins pe Brian Douwes prin KO (Left Hook) in Runda 2

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA