Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele It's Showtime Fast & Furious - Robin van Roosmalen este noul rege la -70kg
25/09/2011

Aseara, in Bruxelles, Belgia, promotia olandeza It's Showtime a pus in scena probabil cel mai puternic turneul de la categoria -70kg din lume de la disparitia K-1 MAX.

Pe un fight-card plin de nume celebre din lumea sporturilor de contact, Simon Rutz a adus fata in fata cei mai puternici luptatori din lume la aceasta divizie de greutate, sub forma unui turneul piramidal de opt luptator.

Sfertul de finala 1 - Artur Kyshenko vs Gago DragoArtur Kyshenko obtine victoria prin TKO, in urma interventiei arbitrului de ring in runda a treia. Kyshenko a dominat confruntarea si a aratat probabil cea mai buna forma din cariera, in timp ce Drago nu a iesit din tiparul neinteresant al ultimelor sale aparitii in ring. Ucrainianul l-a trimis la podea o data in runda a treia, dupa care l-a coplesit cu lovituri ce l-au fortat pe arbitrul de ring sa intervina.


Sfertul de finala 2 - Andy Souwer vs Harut Grigorian


Andy Souwer castiga la decizie dupa un extra-round, adeverind astfel previziunile lui Simon Rutz de la inceputul acestui an ca Harut este un luptator ce trebuie urmarit cu atentie in viitorul apropiat. Grigorian a inceput lupta furtunos, surprinzand pe toata lumea, inclusiv pe multiplul campion mondial K-1 MAX. Souwer si-a revenit in runda 2 si 3, obtinand un extra-round unde experienta si tehnica sa deosebita au facut diferenta.


Sfertul de finala 3 - Chris Ngimbi vs Murat Direkci
Ngimbi castiga prin decizia unanima a arbitrilor judeatori. Africanul a reusit un knock-down in runda a doua, care i-a adus victoria. Au existat voci care au cerut si aici un extra-round, avand in vedere ca runda 1 si 3 ar fi putut sa ii fie atribuite lui Murat.


Sfertul de finala 4 - Robin van Roosmalen vs Chahid Oulad el Had
jRobin reuseste una dintre cele mai importante victorii din cariera sa, impotriva unui Chahid ce a facut fata cu succes in fata campionului en-titre K-1 MAX, Giorgio Petrosyan, intr-o alta gala It's Showtime nu cu mult timp in urma. Meritul tanarului olandez este cu atat mai mare cu cat victoria a venit prin TKO (abandonul coltului) in runda a doua. Prima runda a fost foarte disputata, plina de actiune, dar in a doua van Roosmalen si-a arata adevarata valoare, fortandu-l pe arbitru sa il numere in picioare pe Chahid, moment in care coltul sau a aruncat prosopul in ring. Exista posibilitatea ca el Hadj sa isi fi fracturat falca in pumnii adversarului sau.


Super-fight la categoria -73kg - Yassin Baitar vs Marat Grigorian


Marat Grigorian, fratele lui Harut, castiga prin decizie majoritara (4-1). Nu a fost deloc o lupta rea, dar celelalte au fost atat de bune incant au facuto sa para prea putin interesanta. Grigorian nu s-a aratat la fel de bun ca il luptele sale anterioare, dar s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si a castigat in cele din urma.


Semi-finala 1 - Andy Souwer vs Artur Kyshenko
Artur Kyshenko castiga prin decizie unanima. Primele doua runde au fost foarte greu de atribuit, dupa un adevarat razboi intre cei doi, dar intr-a treia Artur l-a depasit pe Souwer, trimitandu-l la podea de doua ori. Andy s-a clatinat serios pe aproape intreaga durata a ultimei runde.


Semi-finala 2 - Chris Ngimbi vs Robin van Roosmalen
Robin van Roosmalen castiga prin decizie unanima. rezultatul final nu a fost niciodata pus la indoiala, Robin controland lupta si conducand ostilitatile de la un capat la altul. Ngimbi a parut obosit si depasit de situatie.


Lupta pentru titlul categoriei -77kg: Murthel Groenhart vs Artim Levin
Artem Levin castiga prin KO in runda 5. O lupta lipsita de istoric, deloc interesnata de urmarit, la care rusul Levin i-a pus capat cu un genunchi la corp in chiar ultima runda.


Superfight la categoria +95kg: rustemi Kreshnik vs Moises Baute


Categoria grea a fost si ea prezenta in gala de aseara. Lupta a fost castigata de Rustemi cu un KO reusit in urma unui croseu de dreapta in runda 2.


FINALA: Artur Kyshenko vs Robin van Roosmalen
Robin van Roosmalen castiga prin KO in runda 1. Un croseu de stanga scos parca din cartile de teorie ale kickboxului si-a gasit tinta cu mare precizie, iar Artur, ramas mare favorit pentru castigarea turneului dupa ce trecuse de Andy Souwer, principalul sau contracandidat, nu s-a putut ridica de la podea inainte de numaratoarea pana la 10. Robin van Roosmalen este nou rege al categoriei -70kg.

Cel putin pana Giorgio Petrosyan scapa de problemele cu accidentarea la mana si revine din nou in activitate.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA