Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele It's Showtime Brussels: Karim Bennoui este noul campion de la categoria -61kg
27/03/2011

Promotia olandeza It's Showtime a organizat gala cu numarul 47 din istoria sa, in orasul belgina Bruxelles.

In main eventul serii, Karim Bennoui a reusit sa obtina decizia arbitrilor judecatori in fata lui Sergio Wielzen, intr-o confruntare care s-a dat cu titlul categoriei -61kg pe masa. Bennoui a devenit astfel al doilea campion de la aceasta divizie.

Marat Grigorian, luptatorul despre care Simon Rutz - proprietarul promotiei It's Showtime - spunea ca merita urmarit anul acesta, a reusit o victorie impresionanta in fata lui Severiano Rijssel, prin TKO in runda a doua. A fost exact genul de lupta si de victorie de care Marat are nevoie, in perspectiva confruntarii pentru titlul categoriei -73kg din luna mai, impotriva lui Yohan Lidon.

In lupta de deschidere, Evgeniy Kurovskoy a iesit invingator prin decizia unanima a arbitrilor in fata lui Andre Grigorian. Kurovskoy a fost inscris in turneul categoriei -70 kg a It's Showtime care va avea loc in luna iulie la Soci (Rusia),alaturi de numerosi luptatori de mare valoare, si desi rusul e creditat cu putine sanse de reusita, el a demonstrat ca poate sa se prezinte bine in fata unui adversar foarte capabil.

Rezultatele complete sunt:

Evgeniy Kurovskoy l-a invins pe Andre Grigorian, DECIZIE UNANIMA

 

Andy Ristie l-a invins pe Nick Beljaards, KO Runda 1

Lefterio Perego l-a invins pe Sonny Dagraed, DECIZIE 4-1

Marat Grigorian l-a invins pe Severiano Rijssel, TKO Runda 2

Sahak Parparyan l-a invins pe Marco Vlieger, DECIZIE 4-1

Karim Bennoui l-a invins pe Sergio Wielzen, DECIZIE 4-1

Sursa - www.liverkick.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA