Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Glory World Series din Moscova: Schilt, Zimmerman si Kharitonov, invingatori
26/03/2012

Glory Sports International, dupa cum este acum numita fost ramura promotionala a Golden Glory, a pus in scena cel mai asteptat eveniment din istoria sa in Moscow, iar spectacolul nu s-a lasat asteptat.

Murad Machaev vs Cesario di Domenico

Prima lupta a serii incalzeste sala pentru o noapte cu lupte superbe. Luptatorul italian Cesario di Domenico lupta trei reprize impotriva lui Murad Machaev, ambii luptatori schimband lovituri grele, deschizand show-ul cu o lupta incitanta. Murad are un sprawl excelent si un stand up bun, iar decision goes to Murad Machaev.

Ruslan Magomedov vs Ricco Rodriguez

Ricco Rodriguez din USA lupta impotriva lui Magomedov care l-a inlocuit pe Dennis Stojnic. Inca de la inceput se vede ca Magomedov a venit sa castige. Cu un timming mai bun si o aparare setata mult mai bine, reuseste sa domine lupta si sa puncteze cu un high kick exceptional in fiecare runda, cu un Ricco ce reuseste sa supravietuiasca, alergand si facand un adevarat slalom printre atacurile lui Magomedov. In finalul rundei a 3-a Ricco reuseste in sfarsit sa-si impuna stilul consacrat si sa-l duca pe Magomedov la sol, insa este prea tarziu sa poata inchide lupta si pierde la decizie.

Nieky Holzken vs David Kyria

In prima repriza vedem un David Kiria extrem de agresiv, care-l urmareste fara incetare pe Nieky Holzken reusind sa imprime presiune si punctand cu uppercut-uri si combinatii de box spectaculoase. Holzken contrataca, dar prima runda se duce pe cardul lui Kiria. In repriza a 2-a georgianul incepe la fel insa Holzken citise lectia si incepe sa puncteze cu low kick-ul interior, cu lovituri puternice si lungi de brat si de genunchi, reusind sa preia fraiele meciului. Finalul meciului este dominat in totalitate de olandez, care-si adjudeca o noua victorie.

Askarov vs Maxim Vorovski

Verovski - reprezentand Golden Glory - il inlocuise pe Robin van Roosmalen si era cotat ca fiind "underdog" impotriva mult mai experimentatului Askarov. Cu toate acestea, in prima runda vedem un Askarov ce pune presiune si controleaza centrul ringului, dar Maxim este cel care puncteaza cu combinatii frumoase. Repriza a 2-a incepe simetric la fel insa manat la actiune de strigatul publicului "MAXIM - MAXIM", tanarul protejat al lui Ramon Dekkers are o prestatie extraordinara in fatalui Askarov. Runda a 3-a este impresionanta prin ritm si intesitate, tempo-ul fiind de-a dreptul uchigas, judecatorii acordand o runda de departajare, pe care Askarov cu experienta unui "lup batran" o conduce mai bine adjudecandu-si victoria.

Jamal Ben Saddik vs Vitaly Oparin

Ben Saddik este un gigant de peste 2 metrii si 136 kg la doar 21 de ani, neanvins in 20 de lupte si cu o ultima victorie marcata in palmaresul un KO impotriva lui Rico Verhoeven. El se antreneaza la Golden Glory cu Zimmerman si Saki. De cealata parte a ringului Vitaly este un luptator puternic cu un fizic impresionant ce incearca de la inceputul meciului sa atace cu crosee grele. Ben Saddik, insa reuseste doua lovituri foarte bune de genunchi si o "bomba de drapta" cu care inchide lupta prin TKO in prima repriza.

Ali Cenik vs. Sergej Maslobojev

Turcul Ali Cenik este bine cunoscut in Rusia , unde a mai concurat in fata unui alt cunoscut luptator din Belarus, obtinand atunci o egalitate in fata nimei altuia decat Zabit Zamedov. Sergey este un luptator cu experienta si a incercat sa-si impuna combinatiile bune de box legate cu lovituri circulare la cap, insa turcul este mai puternic si precis si invinge la decizie.

Zabit Samedov vs. Igor Jurkovic

O lupta extrem de echilbrata, unde am vazut un KnockDown reusit de Samedov in prima repriza, insa in repriza a 2-a vine randul lui Yurkovic sa-i intoarca favoarea punandu-l la podea pe mai experimentatul sau oponent. Fostul luptator al K-1 World Grand Prix revine insa dupa numaratorare si castiga lupta la decizie dupa 3 reprize.

Main Event: Semmy Schilt vs. Brice Guidon

Semmy Schilt, care nu a mai putut fi vazut in ring de exact 14 luni, si-a facut revenirea in fata luptatorului francez si a semnat un contract cu multiple lupte pentru noua organizatie Glory.

A fost intotdeauna dificil pentru promotia olandeza sa gaseasca adversari pentru Semmy, asa incat atunci cand Brice Guidon, finalistul de anul trecut de la Glory World Series a acceptat provocarea, organizatorii au fost extrem de incantati. Nu multi au crezut ca Brice poate avea vreo sansa de castig, insa francezul condus la colt de Andre Mannart a venit sa lupte pana la capat. Insa cine a crezut ca Semmy ar fi ruginit prin studiourile de la Hollywood, dupa 3 filme si un serial de televiziune in care a jucat in cele 14 luni in care a stat departe de ring, s-a inselat amarnic.

Dave Jonkers antrenorul lui Semmy si staff-ul acestuia au reusit sa-l tina in forma sa-l motiveze pentru o noua etapa din activitatea sa competitionala. Prima runda a inceput cu un Brice decis sa castige, in timp ce Semmy isi seta distanta lunga. In runda a 2-a Semmy reuseste doua KnockDownuri-uri, primul printr-o directa de dreapta care l-a ridicat pe francez de la pamant proiectandu-l in celalat colt al ringului, dar Brice i-si revine si ataca incercand sa forteze. In runda a 3-a dupa ce a fost lovit de doua ori la cap cu piciorul de Brice, Semmy devine super agresiv, aratand publicului o determinare si o vitalitate pe care nu am mai vazut-o de la inceputul carierei sale.

Schilt castiga lupta, fiind premiat pentru lupta serii in ovatiile publicului.

Sergei Kharitonov vs Mark Miller

Mark Miller a mai fost vazut in Glory World Series de la lupta impotriva lui Nicholas Falin (Glory 14) cand a inregistrat cel mai rapid KO din istoria acestei organizatii (9 sec). Intalnire perfecta pentru publicul moscovit, de genul clasic Rusia vs America - un meci mult asteptat. Miller incepe cu atacuri neortodoxe si swing-uri puternice, insa Sergey ramane calm si finalizeaza lupta dupa un minut cu o directa crosetata de dreapta castigand prin KO.

Errol Zimmerman vs. Jerome Le Banner

Zimmerman are la activ o serie fantastica de 10 victorii consecutive din care 9 KO, cu 7 dintre ele reusite in prima repriza. De curand el l-a facut KO pe Verhoeven si este concentrat pe acelasi game plan. Oricine il cunoaste pe Errol, stie ca este unul dintre cei mai talentati dintre luptatorii noii generatii.

De cealalta parte l-am vazut pe Le Banner luptand de curand in Thailanda si castigand prin TKO, dar si de Anul Nou in Japonia unde l-a invins pe Tim Sylvia fostul capion UFC al greilor.

Lupta incepe parca greu, ambii sportivi dorind parca sa incerce puterile celuilalt, apoi Errol lanseaza o lovitura circulara cu piciorul drept adresata zonei mediene, lamurind imediat publicul ce nu era cunoscator de ce poarta porecla de "Bone Crusher" . O combinatie de genunchi din saritura cu brate, legata cu un croseu de stanga si Le Banner este numarat prima data, francezul se clatina si incearca sa-si revina insa Errol preseaza si reuseste inca doua numaratori pana la 8, castigand astfel a 11-a victorie consecutiva, al 10-lea KO si al 8-lea in prima repriza.

Asa se inchide o noapte cu adevarat " Glory-oasa" si nu putem spune decat Welkome back Mr. Schilt"! OSU!

Horia Radulescu - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA