Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Final Fight 6: Gerges castiga cu Zhuravlev, Poturak e invins de Jurkovic
17/06/2013


Final Fight 06 a avut loc in Croatia si in cadrul acestui eveniment am putut vedea cateva lupte importante de kickboxing de la categoria grea printre care lupta dintre Hesdy Gerges vs. Pavel Zhuravlev si Igor Jurkovic vs. Dzevad Poturak.
Hesdy l-a infrant pe Zhuravlev la decizie, intr-o lupta stransa in care Gerges s-a folosit de lovituri lungi de brate pentru a mentine distanta in timp ce Zhuravlev a urmarit mereu knockoutul. Din aceasta confruntare Gerges a obtinut mult dorita victorie care sa ii reporneasca la nivel international cariera profesionista.

In main event l-am putut vedea pe Igor Jurkovic luptand impotriva lui Dzevad Poturak. Acesta din urma este unul dintre cei mai buni luptatori de la categoria grea din lume, si a avut o confruntare grea impotriva lui Jurkovic, dar Igor a putut prelua controlul luptei fapt care a condus la victorie.Rezultatele complete ale galei sunt:
Igor Jurković (CRO) (R3 - Dec.) Dževad Poturak (BiH)
Hesdy Gerges (EGP) (R3 - Dec.) Pavel Zhuravlev (UKR)
Laszlo Senyei (HUN) (R3 - Dec.) Ivica Trušček (CRO)
Miran Fabjan (SLO) (R3 - Dec.) Ivan Bilić (CRO), KB -81kg
Mladen Kujundžić (CRO) (R3 - Dec.) Nikola Dimkovski (SER)
Teo Mikelić (CRO) (R3 - Dec.) Samo Petje (SLO)

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA