Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Fight Code Rhinos Series Final - Akhramenko pleaca acasa cu 80.000$
27/11/2011

Aseara, in Geneva, Elvetia, promotia italiana Fight Code a pus capat Turneului Categoriei Grele pe care l-a organizat de-a lungul anului in mai multe capitale europene.

In aceeasi gala au mai avut loc si doua lupte din cadrul Final 8 al celui de-al doilea turneu organizat de Fight Code, Dragons Series. Armen Petrosyan l-a intalnit pe Yuri Bessmurtny iar Abdallah Mabel pe Xu Yan.

Luptele intregii gale pot fi urmarite in intregime aici.

Semifinala 1.

Vitali Akhramenko l-a invis pe Pacome Assi prin decizie unanima. A fost o lupta foarte stransa, in care Vitali a dominat prima runda, dar Assi a revenit in a doua si a treia, si multa lume l-a vazut castigator la final. Conditia fizica nu l-a ajutat deloc pe Akhramenko in aceasta lupta.

Semi-finala 2.

Freddy Kemayo l-a invins pe Yuksel Ayaydin prin decizie unanima. O lupta foarte frumoasa, cu actiune non-stop. Din nou foarte greu de spus cu siguranta care dintre cei doi merita mai mult victoria.

Fight Code Dragons Series - Final 8

Yuri Messmertny l-a invins pe Armen Petrosyan prin KO (croseu de dreapta). Armen a inceput foarte bine se parea ca il domina destul de lejer pe Yuri. Acesta din urma reuseste o croseu pe contra care il pune pe Armen la podea, iar dupa ce acesta se ridica, un alt croseu dur de dreapta pune capat ostilitatilor.

Fight Code Dragons Series - Final 8

Abdallah Mabel l-a invins pe Xu Yan prin Decizie Unanima. Mabel a dominat cu usurinta primele doua runde, si chiar daca Yan a revenit in cea de-a treia, decizia i se cuvine de drept lui Abdallah.

Fight Code Rhinos Series FINAL

Vitali Akhramneko il invinge pe Freddy Kemayo prin decizia arbitrilor judecatori si pleaca acasa cu un cec de 80.000$.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA