Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Fight Code Dragons Series Finals - 17 decembrie 2011
19/12/2011

Sambata seara, la Debrecen in Ungaria, promotia italiana Fight Code a pus in scena gala finala a Turneului Dragonilor. Dupa o serie de etape intermediarea ( la prima dintre ele luand parte si Miodrag "The Gentleman" Olar de la Kudokai Atlassib Sibiu), patru luptatori s-au infruntat pentru premiul final de 80.000$.

Semifinala 1 - Yury Bessmertny vs Norbert Balogh

Yury primeste o decizie unanima pe deplin meritata, dupa ce a reusit sa il trimita la podea pe adversarul sau atat in prima cat si in cea de-a treia runda.

Semifinala 2 - Abdallah Mabel vs Sudsakorn sor Klinme

Sportivul tailandez primeste decizia arbitrilor judecatori.

Finala - Yury Bessmertny vs Sudsakorn sor Klinmee

Dupa ce in prima parte a acestui an, Sudsakorn se anunta ca una dintre revelatiile sportului de ring din Europa, el nu reuseste inca o data se se ridice la cel mai inalt nivel de performanta. Dupa o prestatie slaba a tailandezului, Yury reuseste in cele din urma sa castige decizia unanima a arbitrilor judecatori si sa plece acasa cu marele premiu.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA