Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Fight Code Dragon Series Final 8 - 15 octombrie 2011
16/10/2011Promotia Fight Code, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata europeana a kickboxului profesionist a organizat ieri gala Final 8 a Turneului Dragonilor, o competitie dedicata sportivilor de categorie -72,5kg.

In colaborare cu TK2, gala a avut loc in Pasino D'Aix-en-Provence, Franta.

In prima lupta a finalei, Norbert Balogh a reusit sa obtina victoria in urma descalificarii adversarului sau, Bruno Franchi, ca urmare a unei lovituri ilegale de genunchi in runda a doua a confruntarii. Franchi l-a lovit pe adversarul sau cu genunchiul chiar in momentul in care arbitrul le-a cerut sa se opreasca si sa se desparta din clinch, iar Norbert nu a mai putut continua. Ramane destul de discutabila aceasta decizie, multa lume considerand ca Bruno merita de fapt victoria prin TKO.

Sudsakorn Sor Klinmee, unul dintre favoritii turneului, a obtinut victoria in fata lui Halim Issaoui prin TKO. Arbitrul de ring a pus capat luptei in runda a treia, dupa ce, cu o runda in urma, in timp ce Halim era numarat pentru un knock-down, acesta s-a aruncat asupra lui Sudsakorn si a incercat sa il loveasca.

Yuri Bessmertny a reusit sa produca surpriza serii, obtinand decizia ne-unanima a arbitrilor judecatori in confruntarea cu un alt favorit, fratele mai mic al campionului K-1 MAX, Giorgio Petrosyan, Armen.

Abdallah Mabel a obtinut si el o victorie, prin decizia ne-unania in fata lui Xu Yan.

In superfighturile serii, Chingiz Allazov l-a invins pe Raouf Beliouz prin TKO, iar Cedric Castagna l-a invins pe Soufiane Derdaga la decizie.

Clipurile intregii gale pot fi urmarite pe site-ul oficial al promotie Fight-Code, aici.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA