Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Bellator FC - Eddie Alvarez isi pastreaza centura categoriei usoare
04/04/2011

Cand Eddie Alvarez a intrat in cusca sambata seara, era de asteptat sa castige intr-o maniera categorica, beneficiind de statutul sau de vedeta al promotiei americane Bellator Fighting Championship. Dar confruntare cu Pat Curran a fost mai dificila decat se astepta atat Eddie cat si marea majoritate a fanilor.

Alvarez a castigat in cele din urma decizia arbitrilor si si-a pastrat centura de campion al categoriei usoare. Pat Curran a fost un protagonist important al luptei pana la final.

"Baiatul asta are un cap tare rau de tot" a spus Eddie dupa lupta, vorbind despre adversarul sau. "Stie sa ia un pumn."

Dar Alvarez, care are acum un palmares profesionist de 22-2 in cariera sa de MMA, are si el un pumn foarte tare. Chiar daca prestatia de sambata seara nu a fost cea mai buna a sa, el a reusit sa isi pastreze reputatia intacta.

Rick Hawn a trecut mai departe in finala turneului categoriei semi-mijlocii in urma victoriei prin decizia ne-unanima a arbitrilor judecatori in fata lui Lyman Good, intr-o confruntare in care scorurile au fost 30-27, 29-28 si 28-19. Hawn va da piept cu castigatorul luptei de saptamana viitoare dintre Jay Hieron si Brent Weedman, intr-o confruntare in care castigatorul va primi dreptul de a il provoca pe campionul categoriei, Ben Askren.

Patricky "Pitbull" Freire a avansat si el in finala turneului categoriei usoare, dupa ce l-a trimis in lumea viselor pe Tobey Imada cu un KO in chiar prima runda a confruntarii. Pitbull a reusit un genunchi zburator care a nimerit barbia lui Imada, care a fost zdruncinat serios, chiar daca nu a fost trimis la podea. Avalansa de pumni care au urmat insa a fost de neoprit, iar stanga de la final l-a trimis pe cel care nu cu mult timp in urma zguduia lumea kickboxului trecand de dublul campion K-1 MAX Andy Souver, la podea.

Patricky urmeaza sa il intalneasca acum pe castigatorul luptei dintre MIchael Chandler si Lloyd Woodard, intr-o confruntare care va decide viitorul adversar al campionului Alvarez.

Veteranul UFC Ben Saunders l-a depasit usor pe Matt Sung Lee intr-o confruntare insangerata in care lovituri de pumn, cot si genunchi au deschis numeroase taieturi pe fata lui Lee. In cele din urma doctorul a intervenit si a pus capat intalnirii in runda a treia, Saunders castigand prin TKO medical.

Sursa - www.MMAfighting.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA