Natiunea MMA

VIDEO - Renato "Babalu" Sobral se pregateste pentru razboiul cu Dan Henderson
09/11/2010

www.mmahq.com


      Renato "Babalu" Sobral           vs                   Dan Hendrson                     

Renato "Babalu" Sobral se pregateste pentru lupta cu Dan Henderson din 4 decembrie, in gala Strikeforce.

Nu mai putin de zece ani dupa prima lor confruntare, in organizatia RINGS, Sobral si Henderson au luptat in numeroase promotii si i-au infruntat pe cei mai buni sportivi din lume. Nici unul nu a reusit insa sa iasa invingator decisiv in lupta din 2000, desi Hendo a fost declarata victorios in urma unei decizii neunanime.

Henderson a luptat ultima data in aprilie impotriva lui Jake Shields, dar a trebuit sa se recunoasca invins de campionul categoriei mijlocii. Sobral l-a invins in ultima sa lupta pe Robbie Lawler.

In pregatire pentru aceasta gala, Henderson se antreneaza la Team Quest in Temecula, California, in timp ce adversarul sau a trecut pe la nume mari din MMA ca Krizstof Sozsynski, Mark Munoz, Ryan Parson, Justin Fortune si mai ales Rafael Cordeiro, fostul lider al Chute Boxe, in incercare sa de a isi imbunatati abilitatile multiple din MMA.

 

Desi e unul dintre putinii luptatori mai batrani de 40 de ani inca activi, Henderson mai are inca multe de oferit in acest sport. Hedo are inca lovituri de brate foarte puternice, asa cum s-a dovedit in lupta de la UFC 100 impotriva lui Michael Bisping.

Revansa Henderson vs Babalu are loc in gala Strikeforce din 4 decembrie, la Scottrade Center in St Louis, Missouri.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA