Natiunea MMA

VIDEO - Refacerea lui St Pierre dupa operatia la genunchi merge mai bine decat era de asteptat
18/02/2012

Campionul categoriei semi-mijlocii a UFC este in perioada de refacere dupa ce a suferit o interventie chirurgicala la genunchi. Si, cum St Pierre e un super-atlet, se pare ca el e mai bun decat un om obisnuit si la acest capitol.

"Ma simt foarte bine. MaI bine chiar decat era de asteptat. Simt uneori ca as vrea sa fac ceva mai mult, dar chiar daca simt asta tot nu fortez, pentru ca refacerea nu e inca completa. trebuie sa raman calm. Problema cu multi atleti e ca incearca sa forteze inainte de vreme, sa indure durerea doar pentru a reveni mai repede in activitate. Dar acest lucru e foarte periculos, si ar putea sa imi afecteze progresul de pana acum, si nu vreau sa fac asa ceva."

Orarul pentru revenirea sa in Octogon e aproape acelasi - undeva in luna noiembrie - dar St Pierre spune ca va reveni mai bun decat inainte.

Cand va reveni, il va astepta o lupta cu campionul interim, Carlos Condit, o lupta despre care Georges spune ca va fi cea mai dificila a carierei sale.

Cat despre Nick Diaz, Georges spera in continuare ca acesta sa nu se retraga, pentru a avea sansa de a isi regla in cusca diferentele de opinie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA