Natiunea MMA

VIDEO - Recent eliberat din inchisoare, Badr Hari a fost arestat din nou
13/11/2012

Dupa ce a fost recent eliberat conditionat din inchisoare, pentru a isi pregati mai bine apararea in procesul din luna ianuarie in care este acuzat de tentativa de omor, Badr Hari nu a respectat restrictiile acestei masuri si...surpriza, a fost arestat din nou.

El era obligat - conform termenilor eliberarii conditionate - sa nu intre in vre-un restaurant sau club pana la judecata. Si, cum ii sta in caracter sa nu respecte legile si restrictiile in vigoare, el a fost vazut in public intr-un restaurant din Amsterdam, iar acest lucru a dus la arestarea lui de catre politia olandeza, acasa la prietena sa.

Ramane acum de vazut daca procurorul de caz va considerar ca sunt suficiente dovezi impotriva sa pentru a ramane in inchisoare pana la procesul din luna ianuarie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA