Natiunea MMA

VIDEO - Rashad Evans nu e interesat de categoria mijlocie decat pentru o lupta cu Anderson Silva
28/06/2012

Rashad Evans nu e cel mai mare semi-greu din UFC, dar asta nu l-a impiedicat chiar sa detina la un moment dat centura de campion. Viteza e un element foarte important in acest sport, iar cand esti putin mai mic de statura, ai uneori acest avantaj. Cu toate astea, nu o data s-a pus problema ca el sa coboare in greutatea la divizia mijlocie.

Mai jos aveti interviul pe care l-a acordat pe aceasta tema pentru ProMMANow. Si se pare ca ar fi o oarecare posibilitatea ca el sa fie de acord cu o astfel de miscare.

Rashad vs Silva e o lupta pe care multi fani ai acestui sport ar dori sa o vada in realitate, pentru ca cei doi se aseamana in atat de multe feluri, si se considera ca sunt foarte apropiati si din punct de vedere tactic.Rashad vs Sonnen sau vs Bisping ar fi de asemenea alte perechi interesante pentru fostul campion al semi-greilor UFC, ambele la divizia mijlocie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA