Natiunea MMA

VIDEO - One FC: Destiny of Warriors, a patra gala sub bannerul promotiei asiatice
18/06/2012

ONE Fighting Championship s-a afirmat tot mai tare drept cea mai serioasa si mai promitatoare organizatie de MMA din Asia.

Dupa disparitia de pe marea scena internationala a Sengoku si DREAM, cei doi mari concurenti aparuti in urma dizolvarii PRIDE FC, Victo Cui a pus bazele unei noi organizatii care sa acopere golul lasat de acestia. Iar rezultatele incep deja sa apara.

Gala cu numarul 4 va avea loc pe 23 iunie la Stadium Negara, in Kuala Lumpur, si va pune fata in fata atata nume insemnate din artele martiale mixte asiatice cat si sportivi deja consacrati la scara mondiala, ca Renato "Babalu" Sobral, Roger Huerta, Gregor Gracie, Masakazu Imanari sau Tatsuya Mizuno.

Dupa modelul consacrat de catre gigantul american UFC, cea mai mare organizatie de MMA din lume, ONE FC a organizat o echipa de productie care sa creeze materiale video de promovare a evenimentelor. Mai jos puteti vedea o serie de astfel de videoclipuri, care fac o avanpremiera a galei Destiny of Warriors.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA