Natiunea MMA

VIDEO - Muay Thai Premier League revine duminica, in Olanda, cu a treia gala din acest an
04/11/2011

Muay Thai Premier League (MPL) revine cu al treilea eveniment de mare clasa din acest an, de data asta in Haga, Olanda. Si inca o data, fight-cardul serii e plin de talente de cel mai inalt nivel.

Mohammed Khamal lupta cu Michael Dicks, la doar o luna dupa ultima sa confruntare din Italia, unde a reusit o victorie foarte importanta in fata lui Liam Harrison. Dick a reusit si el o victorie in fata lui Leo Monteiro in chiar gala de inaugurare a promotiei MPL, din luna septembrie.

La categoria mijlocie avem doua lupta foarte puternice. Yohan Lidon lupta cu Vladimir Moravcik. Lidon a anulat mai multe confruntari pe care le avea programate pentru a se putea pregati cat mai bine pentru aceasta. Moravcik a luptat si el luna trecuta in cea de-a doua gala a MPL, din Italia, unde a terminat la egalitate cu Rosario Presti. Nieky Holzken il va intalni maine seara pe americanul Ky Hollenbeck. Holzken a castiga ultima sa lupta in fata lui Marco Pique in gala inaugurala a MPL, iar Ky vine dupa probabil cea mai mare victorie a carierei sale, in fata lui Jordan Watson in gala de luna trecuta din Italia.

Una dintre cele mai asteptate lupte ale serii va fi confruntarea dintre starul italian Roberto Cocco si probabil cel mai bun luptator de la categoria 77-82kg, rusul Artem Levin.

Fight-cardul complet al galei este:

63.5KG - SUPER LIGHTWEIGHT
VALENTINA SHEVCHENKO (PER) VS ILONA WIJMANS (NED)
JULIE KITCHEN (UK) VS SANDRA BASTIAN (CAN)

66.6 KG - WELTERWEIGHT
DENIS SCHNEIDMILLER (GER) VS MAURO SERRA (ITA)
MOHAMED KHAMAL (MOR) VS MICHAEL DICKS (UK)

72.5KG - MIDDLEWEIGHT
YOHAN LIDON (FRA) VS VLADIMIR MORAVCIK (SVK)
NIEKY HOLZKEN (NED) VS KY HOLLENBECK (USA)

82.5KG - LIGHT HEAVYWEIGHT
JIRI ZAK (CZE) VS ARTEM VAKHITOV (RUS)
ARTEM LEVIN (RUS) VS ROBERTO COCCO (ITA)

95KG - HEAVYWEIGHT
NATHAN CORBETT (AUS) VS ABDARHMANE COULIBALY (FRA)
CHRIS KNOWLES (UK) VS FILIP VERLINDEN (BLG)

SUPERFIGHTS :
ALI GUNYAR (TUR) VS MARCO PIQUE (SUR)
SIMON MARCUS (CAN) VS AUSSI (MOR)

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA