Natiunea MMA

VIDEO - Mike Zambidis victorios in Grecia, Albert Kraus nu la fel de norocos in Rusia
14/03/2011

Sambata a fost o zi destul de ciudata pentru lumea artelor martiale. Amenintarea nucleara atarna deasupra nord-estului Japoniei, lasand industria luptelor la nivelul de gand frumos. Intre grijile pentru viata lor si a celor apropiati de ei, se pot gasi pe conturile de Twitter ale luptatorilor japonezi confuzie cu privire la ce se intampla in America.

In Statele Unite, dezbaterea, ingrijorarea si vociferarea au inceput sa apara dupa anuntarea ca Zuffa, compania mama a UFC si-a cumparat cel mai mare competitor, Strikeforce. Trebuie sa mai asteptat pentru a vedea cum se desfasoara lucrurile acolo, dar scena de MMA din SUA va fi cu adevarat foarte interesant de urmarit in urmatorii cativa ani.

Dar in lumea kickboxului, aceste evenimente nu au avut un efect prea evident. Pe langa showul spectaculos din Milano, de la Fight Code, alte doua gale au tinut capul de afis in acest weekend.

In Grecia, eroul local "Iron" Mike Zambidis, cunoscut pentru multi ca ZAMBO, l-a surclasat la puncte pe Ali Gunyar in cadrul unei galei Iron Challenge.


ΖΑΜΠΙΔΗΣ VS GUNYAR (low definition) de LordofRingsTV

Iar in Rusia, Albert Kraus, un alt nume mare din kickboxul mondial a dat piept cu un luptator local, Batu Khasikov. Desi trebuia sa fie doar o lupta de pregatire pentru sezonul competitional 2011 al lui Kraus, la fel cum a patit Andy Souwer in Spania, Albert s-a trezit pe partea pierzatoare a deciziei arbitrilor judecatori, care au pus capat intr-o maniera neplacuta pentru el excursiei din Rusia.

Sursa - www.liverkick.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA