Natiunea MMA

VIDEO - Mike Zambidis isi apara titlul "King of the Ring" in fata lui Fadi Merza
03/05/2012

Mike Zambidis a revenit in ring in weekendul care a trecut, impotriva lui Fadi Merza, un veteran al sporturilor de lupta. Lupta s-a desfasurat cu titlul "King of the Ring" la categoria super semi-mijlocie pe masa, pe care Mike l-a cucerit anul trecut de la Ali Gunyar.

Desi lupta trebuia sa fie mai mult una de pregatire si de incalzire pentru Mike, s-a dovedit a fi una deloc usoara, avand in vedere ca Merza a avut un avantaj la marime si la alonja destul de evident. Cu toate astea, Zambidis si-a aratat clasa si a obtinut decizia unanima din partea arbitrilor judecatori.

Urmatoarea sa confruntare va fi insa una mult mai dificila, in fata lui Chahid Oulad el Hadj la K-1 MAX Final 16 in Madrid, Spania, pe 27 mai. Intalnirea lor anterioara, de la Final 16 in 2010, a fost una dintre luptele antologice din lumea artelor martiale de ring, dar ramane de vazut daca cei doi mai au forma si dorinta de lupta de acum doi ani.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA