Natiunea MMA

VIDEO - K1 World MAX Final 8: au fost desemnati primii semi-finalisti din 2013
28/12/2013

Promotia asiatica K-1 a pus in scena aseara, in Foshan, China, prima parte a celebrului circuit K-1 World MAX.

Pe langa o serie de super-fighturi interesante, in gala de aseara au urcat in ring doua perechi de luptatori la categoria -70kg. Doi dintre acestia au avansat mai departe in finala care va avea loc undeva in prima parte a anului viitor.

In prima din cele doua confruntari, Buakaw Banchamek, multiplu campion al acestui circuit l-a intalnit pe favoritul local Zhou Zhi Peng.Spre surprinderea multor specialisti, luptatorul chinez s-a dovedit a fi foarte aproape de nivelul legendarului sau adversar, fortandu-l pe acesta sa mearga in extra-round. Au fost ceva controverse legat de o accidentare suferita in urma unei lovituri neintentionate cu capul din partea lui Zhou, care i-a deschis arcada lui Buakaw, dar pana la urma lupta s-a terminat cu o decizie in favoarea luptatorului tailandez.

In cel de-al doilea sfert de finala, Shane Campbell a aratat lumii ca e probabil cel mai interesant de urmarit tanar talent la categoria -70kg, depasindu-l cu usurinta pe mai experimentatul sau adversar, columbianul Christopher Mena. Shane l-a surclasat pe oponentul sau la toate capitolele, reusind chiar sa il puna la pamant de doua ori inainte de  a obtine victoria.

Urmatoarea runda a sferturile de finala K-1 World MAX are loc pe 11 ianuarie in Insulele Canare, din Spania.

Superfight categoria -65kg
PKSaenchaimuaythaigym vs Kong Hongxin


Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA