Natiunea MMA

VIDEO - K-1 Scandinavia: Morosanu il face TKO pe Goodrige; Kyshenko castiga in fata lui Oberg
29/11/2010

Horia Ciocan

Catalin Morosanu a luptat din nou intr-o gala internationala, sambata seara, la Hovet Arena, in Stockholm, Suedia, unde s-a desfasurat showul K-1 Scandinavia: Rumble of the Kings. Adversarul sau a fost nimeni altul decat Garry Goodridge, binecunoscut fanilor romani si nu numai, un nume care alta data vindea multe bilete in sportul de full-contact.

 

Sambata seara insa, Garry si-a aratat cu adevarat varsta, si a confirmat ceea ce multi specialisti din domeniu afirma de mult, ca ar fi timpul sa puna manusile in cui si sa isi incheie cariera de luptator profesionist.

Catalin a arata o evolutie evidenta atat la capitolul tehnic, cat si la cel tactic. Combinatiile sale de brat-picior au depasit destul de usor si nu o data garda americanului, iar knockdownurile si in cele din urma TKO-ul dictat de arbitrul de ring au venit ca o consecinta fireasca a situatiei din ring. Nu pot insa sa nu observ ca Morosanu e in continuare putin supradimensionat si putin iesit din forma, forcingul sau de la inceputul primei runde terminandu-i cu usurinta rezervele de energie.

In co-Main Eventul serii, Artur Kyshenko a reusit sa mai stearga putin din imaginea ultimelor sale infrangeri cu o victorie muncita dar pe deplin meritata in fata lui Marcus Oberg, clasificat in primii 25 de kickboxeri din lume.

Main Eventul a fost insa inca o dovada a faptului ca Bob Sapp nu are ce cauta in sporturile de contact, infrangerea sa din fata lui Jorgen Kruth atragand huiduielile bine-meritate din partea spectatorilor prezenti in numar foarte mare la gala din Stickholm.

Dzabar Askerov l-a invins prin TKO in repriza a doua pe William Sriyapai

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA