Natiunea MMA

VIDEO - Junior dos Santos il detroneaza in doar 64 de secunde pe Cain Velasquez
13/11/2011

Junior dos Santos avea nevoie de un singur pumn pentru a ajunge in varful piramidei ierarhice a categoriei grele din UFC, si l-a reusit.

Brazilianul de 27 de ani l-a doborat pe Cain Velasquez cu o dreapta brutala in spatele urechii, l-a urmat la sol si a pus capat luptei cu o serie de lovituri ramase fara raspuns, cucerind astfel titlul categoriei grele intr-o maniera devastatoare in gala UFC on FOX 1, desfasurata aseara la Honda Center in Anaheim, California. Totul s-a terminat in numai 64 de secunde.

"Nu am cuvinte sa descriu ce simt" a spus Cygano dupa lupta, care va duce o serie de noua victorii consecutive in prima sa lupta de aparare a titlului. "Viata mea e extraordinara. Am foarte multi oameni buni in jurul meu. Cred ca Velasquez a fost cel mai puternic oponent al meu de pana acum. Imi era teama sa lupt cu el, pentru ca e foarte puternic. Nu eram 100% apt pentru lupte, asa ca imi era teama."

Velasquez a acceptat cu capul sus infrangerea.

"Vreau doar sa imi cer scuze de la fani, familie si prieteni. V-am dezamagit. Sunt mult mai bun decat atat. Am sa revin, si am sa imi recuceres centura" a spus Cain, care nu a mai luptat de 13 luni. "Mi-a zdruncinat echilibrul. M-a lovit chiar in ureche. A fost o lovitura buna. Are multa putere. L-am asteptat prea mult. A venit la lupta si a facut ce trebuia sa faca, asa ca imi scot palaria in fata lui."


BEN HENDERSON IL DEPASESTE LA PUNCTE PE CLAY GUIDA

Intr-o lupta care a fost la fel de disputata si de animata cu se astepta toata lumea, in care au fost pusi fata in fata doi dintre cei mai buni luptatori ai categoriei usoare, Ben Henderson l-a depasit la puncte pe Clay Guida in co-main eventul galei de aseara, castigand astfel si dreptul de a lupta cu Frankie Edgar pentru titlul diviziei.

Intr-o prestatie foarte calculata desi frenetica, Henderson l-a depasit la toate capitolele pe Guida, obtinand in cele din urma un scor de 30-27, 30-27 si 29-28 in favoarea sa din partea tuturor arbitrilor judecatori.

"Guida e foarte dificil de invins. Are un ritm foarte energetic.Frankie Edgar, avem intalnire. Hai sa o facem" a spus imediat dupa lupta Henderson, care are acum 13 victorii in ultimele 14 intalniri.

REZULTATELE COIMPLETE ALE GALEI

Junior dos Santos l-a invins pe Cain Velasquez prin TKO in Runda 1
Ben Henderson l-a invins pe Clay Guida prin Decizie Unanima
Dustin Poirier l-a invins pe Pablo Garza prin Submisie in Runda 2
Ricardo Lamas l-a invis pe Cub Swanson prin Submisie in Runda 2
MaMarques Johnson l-a invins pe Clay Harvison prin TKO in Runda 1
Uyenoyama l-a invins pe Norifumi "Kid" Yamamoto prin Decizie Unanima
Robert Peralta l-a invins pe Mackensen Semerzier prin TKO in Runda 3
Alex Caceres l-a invins pe Cole Escoverio prin Decizie Unanima in Runda 3
Mike Pierce l-a invins pe Paul Bradley prin Decizie Majoritara
Aaron Rosa l-a invins pe Matt Lucas prin Decizie Majoritara

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro


 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA