Natiunea MMA

VIDEO - Josh Koscheck : "Vin sa ii fac rau" lui Georges St Pierre la UFC 124
25/11/2010

Horia Ciocan

Main Eventul galei UFC 124, care va avea loc in 11 decembrie la Montreal va fi lupta dintre Josh Koscheck si Georges St Pierre, in care va fi pus la bataie titlul categoriei semi-mijlocii a promotiei americane, detinut acum de sportivul canadian.

 Cei doi sunt acutalii antrenori ai Sezonului 12 din showul de televiziune The Ultimate Fighter, si, asa cum e de acum traditional, dupa inceheierea difuzarii ultimului episod la televiziune, urmeaza sa se infrunte in cea mai apropiata gala din Octogon. Ei s-au mai intalnit in cariera profesionista, in august 2007, cand GSP a iesit invingator prin decizia arbitrilor, fiind al doilea om care a reusit sa il invinga pe guralivul american.

Cunoscut pentru remarcile sale, ca si pentru stilul incendiar de comportament, Josh Koscheck nu se deziminte nici acum si spune tuturor care sunt intentiile sale pentru aceasta lupta.

"Cred ca imi confera un avanta faptul ca am luptat cu Georges St Pierre la inceputul carierei mele. De data asta el va vedea un cu totul alt luptator. Va vedea un luptator care are tenacitatea sa vina la lupta si sa incheie confruntari inainte de limita. Evolutia lui Josh Koscheck, ca luptator, s-a schimbat cu 360 de grade".

"Vin sa ii fac rau. Si am sa fac un show."

Speram ca Josh e mai bun la lupta decat la geometrie, pentru ca o schimbare de 360 de grade in pune exact in acceeasi pozitie ca cea de plecare. Si nu e imposibil ca GSP sa ii demonstreze ca nu e cu nimic mai bun decat era in 2007.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA