Natiunea MMA

VIDEO - Josh Barnett īl submite pe Brett Rogers si trece īn faza următoare a turneului Strikeforce
19/06/2011

Josh Barnett , fostul campion UFC la categoria grea, a revenit īn cele din urma īn cuşcă sāmbătă noaptea īn Dallas, trecānd rapid de Brett Rogers şi avansānd īn faza a doua a turneului la categoria grea organizat de Strikeforce.

Barnett l-a dominat pe Rogers la sol şi l-a făcut pe acesta sa renunțe īn runda a doua īn urma unei strangulări, din care, īn mod clar nu știa cum sa iasă. Rogers are talent şi lovituri tari, dar are nevoie de niște parteneri de antrenament  care sa ii arate cum se lupta la sol.

Acum Barnett este programat să lupte cu Serghei Kharitonov īn faza a doua a turneului la categoria grea. Bazat pe performanţa de sāmbătă noaptea, Barnett ar trebui să fie considerat favorit īn această luptă. Victoria a fost a 30-a din cariera MMA a lui Barnett, şi a arătat ca īncă mai poate lupta la acest nivel.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA