Natiunea MMA

VIDEO - Jon Jones recunoaste ca trebuie sa se pregateasca mai mult in jiu-jitsu
25/09/2012

Desi a reusit in cele din urma sa scape dintr-un armbar aproape perfect al lui Vitor Belfort, in chiar prima runda a Main Eventului galei UFC 152, campionul categoriei semi-grele a celei mai mari promotii de MMA din lume stie ca are inca multe de invatat.

Desi e vazut ca unul dintre cei mai buni luptatori din lume, Jones - care spera sa nu fi suferit leziuni prea serioase la nivelul nervilor din brat - nu vrea sa se mai gaseasca vre-o data in aceasta situatie. Mai mult chiar, stie ce are de facut pentru asta.

"Cred ca am avut o prestatie buna, dar inca mai e loc pentru imbunatatire" a spus campionul dupa lupta. "Trebuie sa ajung sa ma simt mai bine in Octogon. Am muncit mult la partea de stand-up si la tehnica de lupte libere, dar trebuie sa ma ocup mai mult de jiu-jitsu."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA