Natiunea MMA

VIDEO - Jon Jones are din nou probleme cu politia
29/03/2016

Problemele cu legea continua pentru unul dintre cei mai talentati luptatori din istoria UFC.

Jon "Bones" Jones, in varsta de 28 de ani, a fost oprit de catre politia din Albuquerque, New Mexico si amendat pentru mai multe infractiuni la legea circulatie.Intr-un interviu recent pentru The MMA Hour, Jones a declarat ca a fost amendat pentru drag-racing, pentru ca avea esapamentele modificate, pentru ca a schimbat concomitent si fara motiv liniile de circulatie, pentru ca a circulat periculos si pentru ca si-a acoperit numarul masinii cu elemente decorative. Acestea vin in exact aceeasi saptamana in care Jones a fost declarat nevinovat intr-un alt caz in care era acuzat ca a circulat fara a poseda un permis de conducere valid.

"Conduceam spre casa dupa ce a fost iesit la cina cu colegii de antrenament" a spus Jones. "Am oprit la semafor si era o masina cu cativa fani, care m-au rugat sa imi las jos geamul. Nu prea aveam chef de discutii asa ca am ambalat motorul, iar ei au inceput sa aplaude. Semaforul s-a facut verde si am pornit de pe loc. Am fost tras pe dreapta la doar 10 metri dupa semafor. Am fost oprit intr-o zona cu limita de 35 mile pe ora, si politistul mi-a spus ca faceam concurs."

Desi fusese avertizat de catre ultimul judecator care l-a exonerat de responsabilitate in cazul conducerii fara permis sa nu incalce legea cel putin 90 de zile, se pare ca temperamentul lui Jones, care i-a facut deja multe probleme in cariera, nu se lasa domesticit. Ramane de vazut daca lupta de revenire in UFC a acestuia va fi pusa in pericol de aceast noua problema cu legea a lui Jon.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA