Natiunea MMA

VIDEO - John Wayne Parr castiga, Ben Edwards il face KO pe Mighty Mo in Australia
01/08/2011

John Wayne Parr continua cu bine un an 2011 plin de succese, trimitandu-l in lumea viselor pe Mostafa Abdollahi in cea de-a doua runda a luptei din cadrul galei Capital Punishment 4, care a avut loc sambata in Canberra, Australia. Mostafa a fost un inlocuitor de ultim moment al lui Vuyisile Colossa, anuntat initial ca adversarul lui Parr.

Pentru Parr, sambata seara a fost al doilea KO reusit in 2011, si il lasa intr-o pozitie foarte buna pentru luna septembrie, cand in data de 3 il va intalni pe Frank Giorgi. Desi KO-ul anterior, reusit in fata mult mai titratului Mike Zambidis, a atras mai multa atentie din parte presei internationale, victoria de sambata ramane una importanta.

Mostafa a reprezentat Iran in The Challenger Muay Thai, continuarea The Contender Asia, organizata de World Muay Thai Council.

Ben Edwards si Mighty Mo s-au intalnit in co-Main Eventul serii, iar victoria i-a revenit in cele din urma celui dintai, Ben reusind sa il faca KO pe samoan in runda a doua a confruntarii. Inaltimea lui Mo i-a adus din nou deservicii, Edwards reusind un genunchi superb la jumatatea unei runde ce nu parea deloc sa il avantajeze, si incheind astfel conturile pentru aceasta lupta.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA