Natiunea MMA

VIDEO - Golden Glory pune in scena o gala mare de kickbox si MMA, pe 23 martie in Moscova
19/01/2012

Promotia olandeza Golden Glory a facut eforturi serioase in ultimul timp pentru a deveni unul dintre principalii jucatori de pe scena kickboxului mondial, dupa decaderea organizatiei japoneze K-1. Chiar daca oamenii lui Bas Boon au declarat nu o data ca incearca sa puna umarul la "ridicarea din cenusa" a noului K-1, se pare ca in cele din urma au decis sa porneasca singuri pe acest drum.

Intr-o declaratie de presa GG a anuntat organizarea, pe 23 martie, a unei gale de kickbox in Moscova, capitala Rusiei, unde urmeaza sa lupte cateva dintre cele mai mari nume ale acestui sport la nivel mondial. In Main Eventul serii, Semmy Schit isi va face revenirea in scena importiva unui adversar nedeclarat inca.

Gala va fi o copromotie cu Total Sports Asia, care se va ocupa de promovarea si productia propriuzisa a evenimentului.

In aceeasi seara, Sergei Kharitonov va da piept cu luptatorul american Mark "Fightshark" Miller. Miller a revenit in lumea competitionala in 2011, reusind un KO foarte important in fata lui Nikolaj Falin, dar la 40 de ani si cu o operatie pe cord la activ trebuie sa demonstreze ca inca mai are capacitatea de a fi socotit un luptator de top.

Pe 23 martie ii mai putem vedea la lucru pe Errol Zimmerman importiva uneia dintre legendele vii ale kickboxului profesionist, Jerome Le Banner. Obiectivele celor doi sunt diferite, Jerome incercand sa incheie glorios o cariera de mai multe decenii in artele martiale iar Error incercand sa demonstreze ca e in continuare un om de Top 10, dar lupta dintre ei va fi cu siguranta una care merita urmarita cu atentie.

Robin van Roosmalen, Igor Jurkovic si Maixm Morvovski vor pute fi urmariti de asemenea in gala de la Moscova, care va avea pe fight card si lupte de MMA.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA