Natiunea MMA

VIDEO - Georges St Pierre spera sa revina in actiune in luna noiembrie
17/01/2012

Noiembrie pare departe in acest moment, dar exact atunci vrea campionul UFC sa revina in activitate.

St Pierre sta in acest moment pe margine, dupa ce a avut probleme cu ligamentele incrucisate la un antrenament, si a fost nevoit sa recurga la o interventie chirurgicala pentru corectarea complicatiilor aparute.

"Antrenamentul la intreaga capacitate va incepe in iulie, iar lupta va putea fi undeva in noiembrie" a declarat ieri Georges intr-un interviu.

El e acum in Los Angeles, unde trece prin perioada de reabilitare de dupa operatie.

Daca el va reveni numai in noiembrie, inseamna ca ar trece 18 luni de la ultima sa aparitie in Octogon, la UFC 129, cand l-a invins pe Jake Shields.

Intre timp, UFC va incorona un campion interim pe 4 februarie, cand fostul campion Nick Diaz il va intalni pe principalul pretendent Carlos Condit. Presedintele UFC, Dana White, a declarat recent ca e posibil ca invingatorul dintre cei doi sa isi apere titlul interim cel putin o data pana la revenirea lui St Pierre.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA