Natiunea MMA

VIDEO - Floyd Mayweather il face KO pe Victor Ortiz in runda a patra
18/09/2011


Intr-un final pe masura unuia dintre cele mai comentate si mai anticipate meciuri de box din istoria acestui sport, Floyd Mayweather l-a facut KO pe Victor Ortiz cu doar o secunda ramasa din runda a patra a confruntarii de sambata seara. - cu doua lovituri puterice de pumn pe care Ortiz nu le-a vazut venind, deoarece a crezut ca arbitrul pusese deja capat rundei.


Schimbul violent de lovituri a inceput la sfarsitul rundei a patra cu Ortiz impingandu-l pe Mayweather in corzi. Victor l-a lovit apoi pe Floyd cu capul in barbie. Arbitrul Joe Cortez a oprit lupta si l-a depunctat pe Ortiz.

Victor s-a apropiat apoi de Mayweather, l-a sarutat pe obraz si si-a cerut scuze. Arbitrul nici macar nu se uita le cei doi in acel moment, iar Orztiz parea sa creada ca lupta s-a terminat deja. Combinatia de pumni a lui Mayweather l-a prins total pe nepregatite, el neputandu-se ridica de la sol in timpul numaratorii pana la 10 a lui Joe Cortez.

La sfarsitul luptei, multimea prezenta la MGM Grand in Las Vegas l-a huiduit copios pe Mayweather, care l-a invinuit pe Ortiz pentru lovitura ilegala de cap si a declarat ca nu se simte vinovat cu nimic.

"Am fost lovit ilegal" spune el. "Trebuie sa te protejezi tot timpul. L-am lovit cu un croseu de stanga, o directa de dreapta, si asta a pus capat luptei."

"A fost ceurta o pauza de arbitru" isi aduce aminte Ortiz acel moment. "M-am supus, exact cum mi s-a spus. M-am uitat la arbitru, m-am uitat in sus, si apoi - boom! - am luat somn."

"Nu sunt perfect" a incheiat invinsul. "Nimeni nu e, si nici arbitrul."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA