Natiunea MMA

VIDEO - Fedor Emelianenko il face KO pe Pedro Rizzo, si isi anunta (din nou) retragerea
22/06/2012

Batranul leu inca mai poate musca cu ferocitate.

Pedro Rizzo, veteran al marii majoritati a promotiilor de MMA din lume, de la UFC si pana la M-1 Global, a rezistat doar ceva mai mult decat 1 minut in fata "Ultimului Imparat" Fedor Emelianenko in gala pusa in scena aseara de organizatia rusa.

Din pacate, vestea buna a victoriei lui Fedor a fost urmata de una mai putin buna pentru toti fanii MMA-ului din intreaga lume. Se pare ca a venit timpul ca cel mai titrat atlet din istoria acestui sport sa isi puna manusile in cui, o data pentru totdeauna.

"Cred ca e vremea ca in cele din urma sa ii pun capat" a declarat superstarul rus pentru agentia de stiri RIA Novosti.

"Familia mea m-a influentat in aceasta decizie. Fiicele mele cresc fara mine in preajma, de aceea e timpul sa termin cu asta."

In plus, se pare ca el ar mai fi declarat ca nu sunt "oferte fantastice" care sa il tenteze sa revina in activitatea, nici chiar o posibila revansa in fata lui fabricio Werdum.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a fost unul dintre spectatorii care au asistat la ultima lupta oficiala a lui Fedor, in gala M-1 de la St Petersburg. El a intrat in ring, dupa victorie, si l-a felicitat pe omul care a adus atatea beneficii de imagine pentru Rusia pe plan international.

"Vreau sa il felicit pe Fedor, si sa ii multumesc in numele tuturor fanilor artelor matiale" a spus Putin. "Datorita lui, acest sport a devenit atat de popular in tara noastra."

Detinatorul unui palmares aproape perfect la un moment dat, Fedor pune capat carierei sale cu 34 de victorii si 4 infrangeri la activ.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA