Natiunea MMA

VIDEO - Faceti cunostinta cu Ben Edwards, urmatorul adversar al lui Alistair Overeem
10/09/2010

www.cagepotatoe.com

Probabil ca nu il vom vedea pe Alistair Overeem concurand din nou in Strikeforce pana ce Fabricio Werdum nu isi revine din operatia la cot, dar olandezul trebuie sa isi castige existenta cumva.

K-1 a confirmat ieri ca Overeem face parte din Fight-Cardul K-1 World Grand Prix Final 16, ce va avea loc pe 2 octombrie in Seoul, Coreea de Sud.

Oponentul sau va fi Ben "The Guvner" Edwards, membru al Bulldog Gym care, la 25 de ani, si-a cladit o reputatie de temut in Australia in ultimul timp. In luna iulie, Edwards a castigat K-1 Oceania World Grand Prix cu trei victorii prin KO, toate reusite in prima runda, cu un timp total efectiv de lupta de numai 3 minute si 28 de secunde. 

 Cu un palmares impresionant de 31 victorii (dintre care 29 prin KO), 8 infrangeri, si 2 egaluri, australianul ar trebuie sa fie un obstacol destul de dificil in calea campionului categoriei grele a Strikeforce.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA