Natiunea MMA

VIDEO - Dave Batista isi face cu succes debutul in lumea MMA-ului profesionist
08/10/2012

Pentru cei dintre voi care se intrebau ce s-a mai intamplat cu debutul superstarului WWE Dave Batisat in lumea MMA-ului, raspunsul este "Da, a avut loc". Si inca intr-o maniera destul de interesanta.

Chiar daca a avut drept adversar un fel de Roy Nelson mai batran si mai putin puternic, si chiar daca a luptat cam rigid, cu barbia prea ridicata si cu tracul evident al debutului intr-o lupta "adevarata" - da, stiu, fanii prowrestlingului se vor revolta la citirea acestei expresii, dar e o parere personala pe care sunt gata oricand sa o sustin :) - Batista a iesit pana la urma invingator.

Trecerea sa in pozitie dominanta superioara a fost destul de stangace, incercarile de rearnaked choke destul de indecise, dar pana la urma fizicul sau si poate dorinta mai mare de victorie si-au spus cuvantul, arbitrul fiind nevoit sa opreasca lupta dupa ce Vince Lucero (adversarul lui Dave) nu s-a mai putut apara eficient de bombardamentul de lovituri de brate.

Batista e al doilea star al circuitului profesionist WWE care trece in lumea artelor martiale mixte, dupa ce Brock Lesnar a reusit o figura destul de frumoasa in UFC, ajungand chiar sa detina titlul categoriei grele a celei mai importante organizatii din lumea MMA-ului.

Ramane de vazut daca Dave va continua pe acest drum, sau va reveni la lumea mult mai bogata pentru el (cel putin in acest moment) a pro-wrestlingului.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA