Natiunea MMA

VIDEO - Dana White vorbeste despre Grand Prixul Categoriei Grele a Strikeforce
01/02/2011

Nu e nici un secret ca Dana White nu ia in considerare prea serios pe cei de la Strikeforce. Nici chiar Grand Prixul Categoriei Grele pe care SCott Coker il va lansa pe 12 februarie nu starneste prea mult interes din partea bossului UFC, chiar daca acolo lupta doi dintre fostii sai campioni, Andrei Arlovski si Josh Barnett , si chiar daca printre participanti se numara doi dintre primii cinci luptatori ai categoriei grele din MMA, Fedor Emelianenko si Alistair Overeem.

Intr-un interviu pentru Fighters.com, Dana a reiterat aceasta stare de fapt, si dezinteresul sau pentru jucatorii mai mici de pe scena MMA.

"Nu, Grand Prixul Categoriei Grele a Strikeforce nu e concureta pentru noi, chiar deloc. Stiti cum gandesc eu despre Strikeforce si baietii mai mici pe de scena MMA. Organizarea unui turneu la categoria grea, daca va aduce ceva interes pentru oamenii aceia, si daca la sfarsit va fi cineva care va fi considerat unul dintre cei mai buni grei din lume, imi place lucrul asta. Cinstit sa fiu, nu m-am gandit prea mult la asta, dar bravo lor."

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA