Natiunea MMA

VIDEO - Dan Henderson il opreste pe Fedor in prima runda a galei Strikeforce din Chicago
31/07/2011

In mai putin de patru minute, Dan Henderson a sters tot ce mai ramasese intact din reputatia si mistica ce il inconjura pe fostul campion al PRIDE, "Ultimul Imparat" Fedor Emelianenko.

Henderson a pus capat intr-un mod violent unei confruntari scurte dar la fel de violenta, si l-a oprit pe superstarul rus cu lovituri de pumn in Main Eventul galei Strikeforce/M-1 Global de sambata seara, desfasurata la Sears Center in Chicago, Illinois. O serie de lovituri de dreapta din partea fostului olimpic si dublu campion al PRIDE l-au pus la podea pe rus si l-au obligat pe arbitrul Herb Dean sa puna capat infruntarii.

"Am fost un mare fan al lui Fedor intotdeauna" a declarat Henderson dupa lupta. "Il respect foarte mult. E o foarte mare reusita, in comparatie cu atatea alte lucruri pe care le-am facut."

Cu acest rezultata, cariera de luptator activ a celui considerat de multa lume cel mai bun greu din toate timpurile - Fedor Emelianenko - pare sa se fi sfarsit cu adevarat. El are acum la activ trei infrangeri consecutive, toate inainte de limita.

"Ca un fan al lui Fedor" a continuat Hendo, "eu sper ca va lupta in continuare."

Celelalte rezultate ale galei sunt:

Meisha Tate a invins-o pe Marloes Coenen prin Submisiei in Runda 4

Tim Kennedy l-a invins pe Robbie Lawler prin Decizie

Tyron Woodley l-a invins pe Paul Daley prin Decizie

Tarec Saffiedine l-a invins pe Scott Smith prin Decizie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA