Natiunea MMA

VIDEO - Cro-Cop Final Fight: Daniel Ghita il face KO pe Lashchenko; Cro-Cop il invinge pe Sefo
12/03/2012

In fata a aproape 20.000 de fani, la Zagreb Arena, Mirko Cro-Cop Filipovic a intrat in ring cu o alta legenda a kickboxului mondial, Ray Sefo.

A fost prima lupta a lui Cro-Cop in tara sa natala din 2000, cand l-a invins pe Stuart Green. Desi au lupta sub bannerul K-1 in aceeasi perioada, cei doi nu s-au mai intalnit niciodata. Si chiar daca amandoi sunt trecuti de floare varstei competitionale, interesul din jurul acestei confruntari a fost maxim.

Dupa o prima repriza destul de neclara, Cro-Cop s-a distantat incet incet pe tabelele de scor ale arbitrilor, care i-au acordat in cele din urma decizia la puncte. Chiar daca gala a fost denumita "Cro-Cop Final Fight", aceasta nu va fi ultima sa aparitiei in rigul de kickbox, croatul declarand ca si-ar dori sa mai lupte o data in K-1 World Grand Prix si chiar sa isi continue cariera in acest sport.

In probabil cea mai asteptata lupta a serii pentru spectatorii din Romania, Daniel Ghita si-a demonstrat inca o data valoarea de nivel mondial, administrandu-i un KO spectaculos, cu o lovitura de picior la cap, castigatorului SuperKombat World Grand Prix de anul trecut Sergeii Lashchenko, de la Mike's Gym.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA