Natiunea MMA

VIDEO - Clay Guida ii strica debutul in Octogon lui Anthony "Showtime" Pettis la TUF 13 Finale
05/06/2011

Fanii lui Anthony Pettis sperau la o prestatie deosebita din partea favoritului lor la The Ultimate Fighter 13 Finale, dar adversarul sau, Clay Guida, nu a fost pe aceeasi lungime de unda.

Pettis a aratat momente de ingeniozitate deosebita, dar acestea nu au fost niciodata suficiente pentru a il tine la respect pe Guida.

"Ne-am uitat la clipuri cu luptele lui, si stiam cand are sa isi coboare garda, sau cand sa intram la doborare" a spus Guida dupa victorie. "Planul de lupta a functionat perfect impotriva lui."

Prestatia celui supranumit "Tamplarul" a fost pe masura numelui sau, el depasindu-l la toate capitolele pe elevul lui Duke Roufus si plecand acasa cu decizia unanima a arbitrilor judecatori.

Clay va trebuie sa urmareasca atent acum ce se intampla in divizia sa de greuate, unde campionul Frankie Edgar va da piept pentru a treia oara cu Gray Maynard. Guida nu este primul la rand pentru o sansa la titlu, dar el vrea cu siguranta ca lumea sa stie ca e undeva in partea de sus a piramidei.

"Sunt multe miscari la categoria usoara,dar eu vreu centura" a recunoscut direct Guida. "Sunt acolo in varf cu restul baietilor, si vin dupa ea."

Cu aceasta victorie, Guida are patru victorii la activ si e cu un pas mai aproape de centura UFC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA