Natiunea MMA

VIDEO - Cheick Kongo il trimite in lumea viselor pe Pat Barry la UFC Live on Versus 4
27/06/2011

Unul dintre cele mai socante finaluri din istoria UFC a avut loc in Main Eventul galei de sambata seara, Live on Versus 4. Pat Barry parea ca e gata sa il faca KO pe Cheick Kongo, dar acesta si-a revenit rapid si l-a trimis in lumea viselor pe adversarul sau. 

Scena a parut sa fie dintr-un film coregrafiat, nu dintr-o confruntare reala de arte martiale mixte.

"A fost perfect" spunea Kongo despre pumnul pe care l-a reusit pe sfarsitul primei runde a confruntarii. "Am vazut oportunitatea sa il execut. Am vazut ocazia sa pun capat luptei, in momentul ala, cu o singura lovitura."

Lupta a durat doar 2 minute si 39 de secunde, iar partea cea main interesanta s-a rezumat la 30 de secunde pline de actiune, adrenalina si barbatie. E foarte posibil ca acestea sa fi fost cele mai intenese 30 de secunde din intreaga istorie a UFC de pana acum.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA