Natiunea MMA

VIDEO - Catalin Zmarandescu se pregateste la Londra, alaturi de Eddie Kone
30/04/2011

 

Catalin Zmarandescu a trecut cu brio prima zi de antrenamente alaturi de noii sai colegi, in Londra, la sediul academiei de bjj si mma a lui Eddie Kone.

Englezul, centura neagra sub Royler Gracie, fondator al "EK BJJ Association" si "Bloodline MMA Team", este totodata supervisor-ul celui mai titrat club de BJJ  din Romania, Absoluto, avand numeroase rezultate importante atat in cadrul competiilor de jiu-jitsu brazilian cat si in cele dedicate artelor martiale mixte.

Recent clubul s-a mutat in casa noua, fiind inaugurata prima sala din Romania, avand in dotare cusca, dar si o suprafata mare de saltele, sala de forta, ring si saci. De altfel, luptatorul roman a efectuat un antrenament la noua locatie alaturi de antrenorul sau englez, el pregatindu-se pentru confruntarea ce avea loc in cadrul unei gale BAMMA. NatiuneaMMA ii ureaza mult succes in cariera sa, dar si in incercarea de a dezvolta mma-ul pe plaiurile natale.

Alex Zaharia - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA