Natiunea MMA

VIDEO - Campionul It's Showtime, Danyo Ilunga, reuseste un KO spectaculos in Germania
03/05/2012

Campionul categoriei 95kg a organizatiei olandeze It's Showtime a revenit in ring samabata seara, in gala Days of Destruction din Germania, impotriva unui alt oponent de nivel mai scazut, la fel ca lupta sa de luna trecuta.

Adversarul sau din Germania a fost Dennis Sebastian, iar diferenta de clasa dintre cei doi a fost foarte evidenta inca de la clopotul de inceput al primei runde. Danyo s-a dovedit mult prea rapid si prea bine pregatit tactic pentru oponentul sau. Lupta s-a termina foarte repede, in chiar prima runda, cand Ilunga a reusit un genunchi foarte bun care a prins barbia lui Sebastian, trimitandu-l inevitabil la podea.

Desi prestatiile lui Ilunga sunt intotdeauna de cel mai inalt nivel, adversarii sai sunt rareori pe masura talentului si pregatirii campionului. Filip Verlinden ar trebui sa fie o nuca mult mai greu de spart in lupta data cu titlul ITS pe masa, din 30 iunie, in cadrul galei din Bruxelles.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA