Natiunea MMA

VIDEO - Cain Velasquez "Am sa dovedesc ca sunt cel mai bun atunci cand imi voi lua centura inapoi"
03/12/2012

Cain Velasquez a fost, la un moment dat, cel mai bun greu din lume. Statutul acesta era conferit de faptul ca detinea centura respectivei categorii de greutate din cadrul celei mai mari organizatii de MMA din lume, Ultimate Fighting Championship.

Dar zicala "e mai greu sa te mentii pe primul loc decat sa ajungi acolo" s-a dovedit din nou adevarata, iar luptatorul de origine mexicana - nascut si crescut pe strazile dure din Bronx - a pierdut titlul in favoarea unui luptator provenit dintr-o zona chiar mai periculoasa, Junior dos Santos, originar din Brazilia, tara carnavaului de la Rio si a plajei Copacabana, dar si a favelas-urilor, traficantilor de droguri si badelor de rapitori.

Acum Cain e determinat sa recucereasca centura de campion, iar ocazia perfecta e lupta cu "Cigano" dos Santos de la UFC 155, in 29 decembrie.

"Am sa dovedesc ca sunt cel mai bun cand imi voi lua centura inapoi" a spus fostul campion intr-un interviu recent, care poate fi urmarit mai jos.

Cipri Baciu - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA