Natiunea MMA

VIDEO - Buakaw por Pramuk, fostul campion K-1 MAX, castiga in Franta
15/02/2011

Fostul campion mondial al circuitului K-1 MAX, Buakaw por Pramuk, a luptat in acest weekend in Franta, in gala Nuit des Titans 6. Oponentul sau a fost Youssef Boughanem. Din pacate lupta nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor celor prezenti si a iubitorilor sporturilor de contact din intreaga lume, care asteptau sa vada prima lupta a tailandezului din acest an, deoarece Boughanem si-a dislocat umarul la jumatatea primei reprize a confruntarii Main Eventului galei de sambata sera.

Desi imaginile nu sunt foarte clare, se pare ca Boughanem s-a accidentat ca urmare a unei puternic doborari de Muay Thai care l-a trimis la podea intr-o maniera ciudata. Desi accidentarea a fost considerata una intamplatoare, se poate considera ca a fost rezultatul unui procedeu legitim de lupta, si se putea dicta un TKO.

Inainte de lupta au existat cateva controverse, dupa ce se pare ca regulile luptei au fost schimbate din Muay Thai in reguli modificate care sa nu permita folosirea loviturilor de cot. Boughanem, un luptator care obisnuieste sa concureze pe reguli de Muay Thai, a reclamat aceasta schimbare si a acuzat favorizarea lui Buakaw.

Tailandezul are acum la activ o serie de sapte victorii consecutive. Urmatoarea sa aparitie in ring va fi in turneul Isuzu Thai Fight, unde va reprezenta Tailanda la categoria -70kg.

Sursa - www.liverkick.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA